Image Alt

Μέτρα Προστασίας CONVID-19

Θερμομέτρηση

Εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού Θερμικών καμερών και λογισμικού ανάγνωσης θερμοκρασίας σώματος. Ο εξοπλισμός έχει την δυνατότητα ταυτόχρονης Θερμομέτρησης έως 35 ατόμων. Με ειδικό σύστημα ειδοποίησης ενημερώνει και προειδοποιεί για την παρουσία ατόμου με πυρετό ώστε να του παρασχεθεί η οδηγία που θα βοηθήσει τόσο το άτομο όσο και τους υπόλοιπους πελάτες ή εργαζόμενους σας Άμεσα. Το σύστημα Θερμομέτρησης συνεργάζεται με Μαγνητικές κλειδαριές και Μπάρες διέλευσης για την ελεγχόμενη πρόσβαση σε χώρους εργασίας, Παραλίες, Καταστήματα, Εμπορικά κέντρα, Πλοία και σκάφη αναψυχής.

Χαμηλά διαχωριστικά & προστατευτικά πάγκου

Χαμηλά διαχωριστικά γραφείων με μεγάλη ποικιλία σε υλικά, σχέδια και χρώματα. Τα διαχωριστικά έχουν φτιαχτεί για άμεση λύση στην διαμόρφωση και τον διαχωρισμό χώρων εργασίας με την δυνατόν μικρότερη επέμβαση. Αναλαμβάνουμε την μελέτη και τον σχεδιασμό διαχωρισμού του χώρου σας οργανώνοντας την βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου σας και την προστασία των πελατών και εργαζομένων σας. Για περιπτώσεις άμεσης επαφής με τον πελάτη σας μπορείτε να κάνετε χρήση των προστατευτικών πάγκου. Τα προστατευτικά πάγκου τοποθετούνται επάνω στο έδρανο του γραφείου ή της Reception εξυπηρέτησης, εύκολα με αποτελεσματική προστασία.

Διαχωριστικά Χώρων & Σήμανση

Αναλαμβάνουμε την Μελέτη για την καλύτερη χωροταξική διαμόρφωση του χώρου σας σύμφωνα με τις κείμενες εν ισχύ διατάξεις για την αποφυγή συγχρωτισμού. Ειδικά διαχωριστικά κολωνάκια και σήμανση για κάθε χώρο. Τα διαχωριστικά κολωνάκια χρησιμοποιούνται για οριοθέτηση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων σε περιπτώσεις συνάθροισης. Απαραίτητα σε τράπεζες, ξενοδοχεία, αεροδρόμια, μουσεία, εστιατόρια, εταιρείες και γενικά σε χώρους που δημιουργούνται «ουρές». Είναι ιδανικά όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε µία οδό για κατεύθυνση του κοινού. Διαθέτουν ιμάντα ή κρίκο για να δεχτούν σχοινί. Τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο σε απόσταση που ορίζουμε εμείς ανάλογα µε το µμήκος του ιμάντα ή του κορδονιού καθώς και τις απαιτήσεις οριοθέτησης του χώρου µας. Σήμανση με αυτοκόλλητα Δαπέδου με ενδείξεις «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ», «ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ», «ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΔΩ» για την οριοθέτηση της απαραίτητης απόστασης όπως οι κανόνες Υγιεινής όπως διαμορφώθηκαν ορίζουν.

Καμπίνες Θαλάσσης – Πισίνας

Αναλαμβάνουμε την Μελέτη για την καλύτερη χωροταξική διαμόρφωση του χώρου σας σύμφωνα με τις κείμενες εν ισχύ διατάξεις για την αποφυγή συγχρωτισμού. Ειδικά διαχωριστικά κολωνάκια και σήμανση για κάθε χώρο. Τα διαχωριστικά κολωνάκια χρησιμοποιούνται για οριοθέτηση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων σε περιπτώσεις συνάθροισης. Απαραίτητα σε τράπεζες, ξενοδοχεία, αεροδρόμια, μουσεία, εστιατόρια, εταιρείες και γενικά σε χώρους που δημιουργούνται «ουρές». Είναι ιδανικά όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε µία οδό για κατεύθυνση του κοινού. Διαθέτουν ιμάντα ή κρίκο για να δεχτούν σχοινί. Τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο σε απόσταση που ορίζουμε εμείς ανάλογα µε το µμήκος του ιμάντα ή του κορδονιού καθώς και τις απαιτήσεις οριοθέτησης του χώρου µας. Αναλαμβάνουμε την μελέτη και χωροθέτηση της παραλίας σας ή του χώρου πισίνας σας και την εφαρμογή καμπινών Θαλάσσης. Οι καμπίνες είναι φτιαγμένες από Plexiglass και σκελετό αλουμινίου βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Συναρμολογούνται και αποσυναρμολογούνται σχετικά εύκολα για να είναι δυνατή η αποθήκευση τους. Η στερέωση τους γίνονται σε κοινές βάσεις ομπρέλας γεμισμένες με άμμο. Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τους πελάτες σας και να διαφημίσετε την επιχείρηση σας. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης ασύρματης ειδοποίησης σε Reception ή Bar.